Wat een feest, je hebt de website van Stof With Love gevonden! 

Mijn naam is Anne-Co. Stof With Love is, zoals ik weleens liefkozend zeg, mijn derde kindje. Samen met Arjan en onze zoons Friso (7) en Rens (4) woon ik in het Noord-Brabantse Sleeuwijk. Jaren geleden besloot ik slabben te maken als kraamcadeautjes. Daarop volgde een naam en een webshop. Door mijn enthousiasme was het assortiment erg breed, te breed, en door persoonlijke omstandigheden besloot ik te stoppen met SWL.

In 2018 ben ik bevallen van Rens en miste ik iets voor mezelf. Wetende dat dit het laatste kindje zou zijn besloot ik opnieuw te starten met SWL in 2020. Na alle voorbereidingen en de website inrichten schreef ik SWL op 9 juli 2020 opnieuw in bij de KvK en ging de webshop online. Inmiddels weten jullie de webshop goed te vinden, ik mocht al heel wat slabben en doeken maken. Bedankt!

Alles rondom SWL en in de webshop regel en maak ik zelf. Mocht je dus een mailtje krijgen of een chatbericht, dat ben ik! Heb je nog vragen? Je mag me altijd een berichtje sturen! Dit kan via Instagram (@stofwithlove), WhatsApp (06 16 30 93 97) of per mail (stofwithlove@gmail.com).

Kijk vooral lekker rond in de shop. Fijne dag!

Liefs, Anne-Co

© 2020 - 2023 Stof With Love | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel