Wat leuk dat je mijn webshop komt bezoeken!

Mijn naam is Anne-Co, ik ben 32 jaar en woon in Sleeuwijk. Ik ben alweer 15,5 jaar samen met Arjan en samen hebben wij twee zoontjes, Friso van 6 en Rens van 3. Rens mag bijna naar school, dus dat betekent meer tijd voor Stof With Love! 

Ik maakte de slabben al voordat ik zelf kinderen mocht krijgen, maar inmiddels hebben we al heel wat jaren plezier van de slabben in ons eigen huishouden. Zelfs onze 6-jarige draagt de XL-slabben nog weleens bij het eten van (tomaten)soep. 

Alles rondom en in de webshop regel en maak ik zelf. Soms schakel ik Arjan in voor nieuwe rekken of mallen. Mocht je dus een mailtje krijgen of een chatbericht, dat ben ik!

De webshop heeft zich sinds 9 juli 2020 uitgebreid. Ik starte met de 0-6 maanden slab en labeldoekjes. Inmiddels heb ik daaraan een XL-slab, kwijlslab, spuugdoek en snoetenpoeter toegevoegd. Allemaal op aanvraag. Zo leuk! De website weten jullie inmiddels goed te vinden. Daarom houd ik een levertijd van drie werkdagen aan indien een artikel niet op voorraad is, nogmaals, ik regel het allemaal zelf.

Mocht je na dit alles nog vragen hebben, je mag me altijd een berichtje sturen! Dit kan via Instagram (@stofwithlove), WhatsApp (06 16 30 93 97) of per mail (stofwithlove@gmail.com).

Kijk vooral lekker rond in de shop. Fijne dag!

Liefs, Anne-Co

© 2020 - 2022 Stof With Love | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel